JM does not take responsibility for the translation
/ 9

Akershus / Vestre Billingstad

Bergerløkka I salg

Så utrolig mye mer enn en fin leilighet

 • Kommune: Asker
 • Område: Vestre Billingstad
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Bergerveien 12
  1396 Billingstad
 • Status: I salg
 • Boliger: 570

Bergerløkka blir en del av et nytt og spennende boligområde på Vestre Billingstad. Her er det lagt vekt på å skape gode bomiljøer, både innendørs i leiligheten din, og utendørs, med tilgang til en flott felles hage. Kort vei til dagligvarebutikk, skoler og barnehager, tog og buss.

Bergerløkka er skapt for naboskap, at det skal være enkelt å sosialisere for alle som vil. Fornøyde kunder har lært oss hvor viktig livet mellom husene er. Vi skaper ei landlig “løkke” med urbane kvaliteter. Tilrettelagt for aktivitet og godt naboskap. Et sammensatt bomiljø skaper dynamikk og trivsel. Ferdig utbygd vil Bergerløkka telle ca. 570 lyse og moderne leiligheter. 

Bergerløkka byr på en variert miks av leilighetstyper og størrelser. Om du er førstegangskjøper, ung og nyforelsket, litt eldre og forelsket, barnefamilie med små og/eller store barn eller aktiv senior, så har vi en leilighet som passer for deg! 

Se ledige leiligheter på Bergerløkka:

Fakta om boligprosjektet:

 • Fellesstue med kjøkken på 129 kvm
 • Gjesterom med eget bad
 • Heis og underjordisk garasjekjeller
 • Miljøvennlige leiligheter med lavt energiforbruk
 • Leiligheter med mulighet for husbankfinansiering
 • Felles hager mellom husene med gode møteplasser
 • Rikelig med sykkelparkering
 • Energisentral etableres på Vestre Billingstad
 • Nærhet til Vestmarka og fjorden 
 • Ny barnehage med fortrinnsrett for beboere planlagt i 2022
 • Bredt aktivitetstilbud i nærmiljøet
 • Gangavstand til bussholdeplass og Billingstad togstasjon

Kort om leilighetene:

 • Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer
 • Downlights i entrè og på bad
 • Fine siktlinjer gjennom leiligheten
 • Gjennomgående 3-stavs eikeparkett
 • Skyvedørsgarderobe i hovedsoverom
 • Flere leiligheter med to uteplasser
 • Flere leiligheter med mulighet for to baderom, enkelte med plass for utslagsvask
 • Mulighet for tilvalg
 • Mulighet for å kjøpe parkeringsplass

Det gode livet mellom husene

Bomiljøet er tilrettelagt for godt fellesskap. Inne på tunet etableres en pergola som vil være et naturlig samlingssted for sommerfesten. Hagen tilrettelegges for lek med akebakke, lekestativ, balanselek, bordtennis, kravlepyramide og mye mer. 

Ut i marka, ned til sjøen

Det er flotte turmuligheter i Vestmarka og kort vei til sjøen om sommeren. Godt tilrettelagt for sykler og en grønn hverdag.

Løkkelig på Bergerløkka

Fornøyde kunder har lært oss hvor viktig livet mellom husene er. Vi skaper ei landlig “løkke” med urbane kvaliteter. Tilrettelagt for aktivitet og godt naboskap. Et sammensatt bomiljø skaper dynamikk og trivsel. Derfor er det  stor bredde i leilighetstilbudet.

Mye godt på deling

Bergerløkka er også mer enn bare leiligheten din. Det blir felles sykkelbod/sykkelverksted med vaskeplass for sykkel. I smøreboden kan du preppe ski og løypene ligger like utenfor stuedøren. I den felles storstuen kan du inviterer til selskap eller bursdager. På  Bergerløkka blir det godt å bo. 

Bo på Bergerløkka - jobb i Oslo

Bor du i Bergerløkka kan du enkelt komme deg til Oslo. Det er noen få minutter å gå til nærmeste bussholdeplass som tar deg til Oslo på ca. 27 minutter. Bussen har hyppige avganger i rushtiden. Dersom du heller ønsker å ta tog, er det ca. 1,2 km å gå til Billingstad togstasjon. Med toget tar det 22 minutter til Nationaltheateret stasjon. Billingstad togstasjon har rikelig med sykkelparkering. 

Ledige leiligheter i fire salgstrinn. Les mer: 

Les mer om leilighetene i hus 1, 5 og 6 >>

Les mer om leilighetene i hus 2-4 >>

Les mer om leilighetene i hus 11, 12 og 13 >> 

Les mer om leilighetene i Sentralen >>

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Livet mellom husene

Det handler om godt naboskap, om å kunne sosialisere hvis du vil. En innbydende og innholdsrik hage med pergola og sittegrupper, flaggstang og grillplass, bordtennis og balanselek, akebakke og frukthage. Her blir det hyggelig å møte nye naboer og gode venner. En felles "storstue" til hverdag og fest, er også etablert i første byggetrinn, likeledes stedet der julegranen skal tennes.

Utenfor egen hage skjer det også mye moro. I den kommende hovedgaten kommer en liten fotballbane, sandvolleyball og annen morsom gatelek i tillegg til parkområde og torg.

Fra Bergerløkka er det korte avstander til idrettsarenaer, friluftsliv og rekreasjon – da vi befinner ‘midt i smørøyet’ mellom marka og fjorden.

Flotte uteområder

Her slynger grønne planter, blomster og drueranker seg langs treverket og lager en trivelig omramming av bord og benker. Grillen er også plassert her, så det skal være enkelt å invitere til hygge i hagen. For de lekne er det både klatrestativ, balanseliner, hengekøye og bordtennisbord å finne mellom husene. Et stort mangfold grønne lunger med frukt og bær finner du utenfor gårdsrommene, som for eksempel epletrær ved akebakken. Mellom husene er det gangsoner i alle retninger. Direkte og tilnærmet bilfri tilgang til tursti. 

Prosjektets visjon

Aktiv: Tilrettelagt for et aktivt liv. Gangsoner i alle retninger. Direkte og tilnærmet bilfri tilgang til tursti. Flotte turmuligheter i Vestmarka, kort vei til sjøen om sommeren. Godt tilrettelagt for sykler og en grønn hverdag. Felles smørebod og sykkelrom for prepping av sykkel. Lett å reise fra, lett å komme til.

Leken: Inspirerende lekeapparater for unge og eldre mellom husene. Å ha det moro er vel så viktig som å konkurrere – det preger tilbudet til barn og unge. Lekenhet er også i deler av arkitekturen. Et stort mangfold av grønne lunger med frukt og bær og inkluderende møteplasser for beboere i alle aldre og livssituasjoner.

Trygg: Å kjøpe kvalitet av en erfaren boligbygger er en god investering. Her kan du bo lenge eller bytte til noe større eller mindre med årene. Nærbutikk og god kollektivdekning gjør hverdagen enklere. Barna har kort vei til barnehagen og til skolen.

Storstue og gjesterom

På Bergerløkka får du mer enn bare en leilighet. Storstua blir et flott samlingssted. Her kan du invitere venner, familie eller naboene på selskap, yoga, barselstreff, fotballkvelder, bakekvelder eller sjakkturneringer. Mulighetene er mange!

Storstua blir på hele 129 kvm med store vindusflater og utgang til fin terrasse. Storstua vil få et praktisk kjøkken med kjøkkenøy, sofaområde med lerret til prosjektor på vegg, og spiseplass med mulighet for å dekke til ca. 30 personer.

Gjesterom - når du trenger mer plass til dine gjester

Gjesterommet vil gi ekstra overnattingsmulighet når man trenger det. Kanskje du har en 2-roms og får foreldrene på besøk? Eller kanskje du trenger et rom til under julefeiringen? Da er det kjekt å kunne låne et ekstra rom. 

Storstua og gjesterommet vil ferdigstilles i løpet av byggetrinn 2. I ventetiden vil beboere få en midlertidig fellesstue med overnattingsmulighet i hus 6.

Smøre- og sykkelbod

På Bergerløkka er det lagt til rette for et aktivt liv med en felles sykkel- og smørebod. Her kan du vedlikeholde sykkelen din eller preppe skiene dine.

Om vinteren kan du spenne på deg skiene ved jordene til Berger gård og komme inn på skiløypene innover i marka

Garasjekjeller

På Bergerløkka vil det bli et underjordisk garasjeanlegg med plasser som kan kjøpes mot et pristillegg. Fra garasjeanlegget har du alltid enkel tilgang til din leilighet med heis. 

Bildeling - bra for deg og bra for miljøet 

Er du blant de som ikke er avhengig av bil daglig, men ønsker tilgang på bil av og til? Bor du i Bergerløkka blir du automatisk medlem av bilpool-ordningen og kan enkelt bestille deg en bil, når behovet melder seg. Praktisk for deg, bra for lommeboken og miljøet.

Ny barnehage i 2022* - fortrinnsrett for beboere i Bergerløkka

Beliggende på den lille kollen skal det bygges en ny barnehage. Beboere i Bergerløkka får fortrinnsrett til denne barnehagen. Planene for den kommende barnehagen er blant annet uteområder m/gapahuk og grillplass rett utenfor barnehagens område

Fra før det en rekke skoler og barnehager et kort stykke unna. 

Barnehager i nærheten:

 • Holmentoppen
 • Holmen barnehage
 • Læringsverkstedet barnehage 
 • Billingstad barnehage

* Planlagt ferdig. 

Trygg og morsom skolevei

Før de første boligene er klare, vil det komme en ny gang- og sykkelvei som møter det eksisterende veinettet til Hvalstad barneskole. Det blir en hyggelig skolevei langs jordene til Berger gård.

Grønn mobilitet

Kollektivdekningen i området er veldig god. Det er et par hundre meter til bussen som tar deg til Oslo sentrum på 20 minutter. Foretrekker du tog, så finner du Billingstad togstasjon en liten gåtur unna, som tar deg til Nationaltheateret stasjon på 22 minutter. Vi planlegger også for bildelingsordning. En sprek syklist er i Oslo sentrum på under 1 time. Nye stier, gang- og sykkelveier gjør det trygt og enkelt å komme seg til barnehage, skole og Vestmarka.

Nært fjorden og marka

Korte avstander gjør livet enklere. På Billingstad bor du i nærheten av en rekke skoler, barnehager, butikker og kollektiv trafikk. Nærheten til både fjorden og marka gjør det også enkelt å leve et aktivt liv. 

Les mer om nærområdet

JM Norge Svanemerke med lisensnummerAlle leilighetene i Bergerløkka skal produseres og merkes i samsvar med miljøsertifikatet Svanemerket. Svanemerket er det offisielle miljømerket i Norden, opprettet for å gi forbrukerne troverdig og helhetlig informasjon i kjøpsøyeblikket. Svanemerket gjelder hele livssyklusen til produktet og alle aspekter som råvareutvinning, etikk, lokal forurensing, kjemikalier, helse, energiforbruk, klimagassutslipp, kvalitet, gjenvinnbarhet med mer. Hensikten med merket er å gi forbrukerne reell mulighet til å ta et informert miljøvalg.

Selv om Svanemerket er godt kjent på mange produkter folk flest bruker i hverdagen, er det ikke så mange som bruker Svanemerket på bygg og bolig. Bransjen har utviklet egne standarder for miljøvennlighet i prosjektene, men det kan være vanskelig for forbrukerne å sette seg inn i hva alle disse innebærer. Vi har valgt Svanemerket som miljøstandard fordi det er en bransjeoverskridende miljøsertifisering som folk kjenner godt fra før. Dermed blir det lett for våre kjøpere å stole på at våre boliger faktisk er miljøvennlige.

Svanen er et kvalitetsstempel på miljøområdet, og dette stiller krav til oss som utbygger. For å kunne bruke svanemerket må JM som utbygger kunne dokumentere at alle materialer som boligene består av er innenfor miljøkravene. For å kunne være sikre på at vi klarer dette, krever vi i JM at alle våre leverandører sørger for at deres produkter også møter miljøkravene. Alle tilvalg for boligene i dette prosjektet har dokumentasjon på at krav til Svanemerking er oppfylt. Dermed kan du være sikker på at uansett hva du velger av våre tilvalg, får du en svanemerket bolig. Som en del av vårt ansvar for en bærekraftig boligutvikling sier vi nei til å levere produkter som er i strid med vår miljøpolicy. Heldigvis er det mye flott å velge i som oppfyller miljøkravene. 

Les mer om svanemerking i JM

1. Moderne leiligheter med egen markterrasse eller balkong

2. Flotte, felles uteområder med fokus på lek og gode møteplasser

3. Kort avstand til barnehager og skoler. Egen barnehage på boligområdet planlagt i 2022.

4. Lave bokostnader - mulighet for gunstig husbankfinansiering

5. Fellesstue hvor du kan invitere til barnebursdag og andre selskap

6. Sykkel- og smørebod

7. God kollektivdekning med Billingstad togstasjon og Nedre Berger bussholdeplass i gangavstand

8. Ny og fin skolevei til Hvalstad skole.

9. Lett å leve et aktivt liv - kort vei til fjorden, marka rett utenfor døren og en rekke fritidsaktiviteter rett i nærheten

10. Du kan flytte rett inn - glem oppussing og krevende vedlikehold

Velkommen til ei landlig løkke med urbane kvaliteter!

Det å bo i en helt ny og husbankfinansiert bolig er både behagelig og økonomisk gunstig. Boligene overgår vanlige krav til miljøvennlighet og er tilrettelagt for alle.

Mange av leilighetene på Bergerløkka, også de største leilighetene, kan finansieres gjennom Husbanken med inntil 80% av kjøpesummen til en meget gunstig rente f.t. på 1,5% (nominell rente per jan. 2019). Det er også mulig å søke om avdragsfrihet på inntil 8 år, samt løpetid på inntil 30 år.

Se gjeldende rentesatser fra Husbanken

Ønsker du å benytte deg av Husbankens tilbud, vil vi bistå med utfylling av lånesøknaden og sørge for behandling av denne. Husbanken gjør en kredittvurdering av deg som kjøper på lik linje med øvrige finansinstitusjoner.

Les mer om grunnlån i Husbanken 

Lurer du på om leiligheten du er interessert i har mulighet for husbankfinansering? Ta kontakt med salgsansvarlig Lise Helene Wiik på e-post: lise.wiik@jm.no eller tlf: +47928 10 074

Om området

Vestre Billingstad

Vestre Billingstad, midt mellom Sandvika og Asker, blir et nytt og viktig knutepunkt. 190 mål nærings- og landbruksområder skal forvandles til et urbant og attraktivt bomiljø med gode uteområder. I den nye og hyggelige bydelen vil det på sikt bo 4000 mennesker omgitt av grønne og moderne løsninger.

 Les mer

JM har de mest fornøyde kundene

JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer