JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Hordaland / Kleppestø

Orrelia 3 Utsolgt :

Boligdrømmen for hele familien

 • Kommune: Askøy
 • Område: Kleppestø
 • Antall rom: 3 - 5
 • Areal: 125 - 131 kvm
 • Boligtype: Eneboliger
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Stongafjellsvegen
  5300 Kleppestø
 • Status: Utsolgt
 • Boliger: 27

27 lyse og funksjonelle eneboliger i barnevennlige omgivelser på Kleppestø under oppføring. Orrelia er et nytt boligfelt, på toppen av Stongafjellet, ca. 15 minutter fra Bergen sentrum. Frisk luft, flott natur og kort vei til skole og barnehage, gjør dette til et godt sted å bo for hele familien!

Orrelia er et nytt boligfelt som vil bestå av totalt 82 boliger. Første trinn stod ferdig i 2016. Feltet ligger på toppen av Stongafjellet, med en fantastisk utsikt over Byfjorden og Askøybroen. Her er alt lagt til rette for et godt og aktivt liv. Boligfeltet er opparbeidet med grøntarealer og lekeplass for barna. I tillegg er det nærhet til både skole og barnehage.

I Orrelia 3 tilbyr vi hustypene Vilde, Lina og Linn. Boligene er alle lyse, romslige og luftige - perfekte for å fylles med glede og en helt ny historie. Boligene leveres nøkkelferdige med hage, som betyr at du slipper å bruke tid på oppussing og krevende vedlikehold.

Hvorfor bygger vi på Kleppestø?

 • En bydel i sterkt vekst
 • Kort vei til barnehage og skoler
 • Nærhet til majestetisk natur, og en fantastisk utsikt
 • Bilfrie gatetun hvor barna kan leke fritt
 • Ca. 15 kjøreavstand til Bergen sentrum

Gå ikke glipp av muligheten til et smart og anvendelig hjem, både for deg og barna - med en unik beliggenhet.

Byggingen er i gang! Les mer om fremdriften i Orrelia i vår prosjektlogg

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Innredningsvalg

 • Byggestart

 • Ferdigstillelse

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Totalt skal vi bygge 82 boliger på Orrelia. Tredje trinn består av 27 lyse og energivennlige eneboliger.

Fra Orrelia er det kort avstand til Kleppestø senter, barnehager, barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Boligområdet har unike kvaliteter, trygghet for de minste og godt naboskap.

I Orrelia 3 kan du velge mellom følgende hustyper:

Lina

 • 131,7 m2 BRA

Linn

 • 125,9 m2 BRA

Vilde

 • 130 m2 BRA

Trygghet for barna

Orrelia ligger sentralt på Stongafjellet, med flotte lekeområder og masse natur som ungene kan boltre seg i. Ingenting er som å slippe ungene fri mens dere bekymringsfritt nyter dagen fra verandaen. Trær til å klatre i, fjellknauser og ha utkikkspunkt fra og ikke minst mange andre barn å vokse opp med gjør Orrelia perfekt for barnefamilier.

Kort veg med båt

Kleppestø kai er knutepunkt for kollektivtransport med buss til og fra Bergen sentrum og videre rundt på Askøy

 Les mer om Kleppestø

Produkter og sortiment

JM jobber aktivt for å kunne tilby et attraktivt, holdbart og funksjonelt innredningssortiment. Gjennom lang erfaring har vi fått verdifull kunnskap om hvilke leverandører og produkter vi ønsker å tilby våre kunder. Det er viktig for oss at produktene er grundig testet for vårt nordiske klima og bruksmønster.
Vi legger også vekt på at leverandøren er langsiktig og at produktene tilfredsstiller JMs strenge krav til kvalitet, miljø og etikk.

Innredning og tilvalg

Så snart byggestart er besluttet vil innredningsansvarlig for din bolig invitere til et møte der dere sammen gjennomgår JM Original og vårt tilvalgssortiment. JM Original er et gjennomarbeidet innredningsprogram der vi har lagt vekt på tidløs design, funksjonalitet og gode materialer. Alle detaljer, farger og materialer er nøye avstemt for å skape en harmonisk helhet. Naturmaterialer, god formgivning og smarte funksjoner for hvert enkelt rom er selve kjernen i JM Original. 

Du forholder deg kun til JM og slipper å ta turen rundt til ulike leverandører.

Hustypen Vilde

Hustypen Vilde går over 2 etasjer, der 1.etasje inneholder entre, bad, kjøkken stue med en nydelig himling og utgang til en romslig terrasse. Underetasjen inneholder TV-stue, bad, bod og eget praktisk og separert vaskerom, samt 3 soverom. Det følger med sportsbod og carport til alle boligene. 

Hustypen Lina

Hustypen Lina går over to etasjer. 1. etasje inneholder entre, bad, TV-stue, bod/vaskerom og 2 soverom. 2.etasje inneholder stue, kjøkken, bad, gang og soverom. Det følger med sportsbod og carport til alle boligene.

Hustypen Linn

Hustypen Linn har stue, kjøkken, bad, bod og soverom i 1. etasje. I boligens underetasje er det entre, TV-krok, bad, bod/vaskerom og 2 soverom. Det følger med sportsbod og carport til alle boligene.

Lyse og energieffektive eneboliger

Orrelia består av totalt 82 boliger. I trinn 3 bygger vi 27 lyse og energieffektive eneboliger med fokus på godt bomiljø og store lekearealer.

DITT HJEM - DITT VALG

Etter byggestart inviterer vi til et innredningsmøte hvor vi presenterer JM Original - vårt innredningssortiment. Her finner du løsninger, produkter og materialvalg som du kan velge mellom for å skape ditt drømmehjem.

Gå til innredningsguiden

Kilde: bt.no/brandstudio

– Det er veldig bra her. Barnevennlig på toppen av Stongafjellet, med et hus i en blindvei. Dessuten er naboene i samme aldersgruppe, sier en fornøyd Knut Inge Sletten.

Tobarnsfamilien flyttet inn i første byggetrinn sommeren 2016. Nå er tredje byggetrinn ute for salg. Boligene er klar for innflytting høst 2018.

– Mye for pengene

Boligfeltet ligger omtrent 15 minutter fra Bergen sentrum med bil. Sletten jobber som lærer i barneskolen, og det er ikke noe problem å komme seg på jobb i Ytrebygda på en effektiv måte.

– Det er både motorvei og ny tunnel mot Ytrebygda fra Bergen vest. Trikset er å unngå det verste rushet, sier han, og trekker frem et annet forhold som har gjort det ekstra fint å bo i Orrelia:

– Vi fikk vi mye for pengene ved å flytte til Askøy, sammenlignet med andre boligfelt vi har vurdert nærmere sentrum.

Lyst og funksjonelt

Orrelia består av totalt 82 boliger. I trinn 3 bygges det 27 lyse og funksjonelle eneboliger. Gjennom god planløsning og nærkontakt med uteområdet skapes det trivsel for store og små.

– Vi valgte å bevare naturen i området vi bygger. Dermed glir lekeplasser og grøntområder naturlig inn blant husene i feltet, sier Frode Haugland, prosjektsjef hos JM Norge og fortsetter:

– Dette er attraktive boliger som kommer nøkkelferdige med hage. De forrige byggetrinnene ble fort utsolgt.

Haugland trekker frem Orrelia sin beliggenhet og Kleppestø som en bydel i vekst

– Byggefeltet har bilfrie gatetun hvor barna kan utfolde seg i lek. Dessuten gjør nærhet til barnehage og skole dette til et attraktivt område.

MELD INTERESSE FOR ORRELIA 3

God dialog

Antonio Ohnstad er byggeleder i JM Norge. Han er i full sving med å ferdigstille boligfeltet sammen med dyktige håndverkere.

– Det er hektisk, men vi har god oversikt og god kontroll. På det meste har vi 50 mann i sving, forteller han.

Boligkjøperne kan påvirke både innredning, materialvalg og rominndeling under byggingen.

– Vi valgte å ta litt areal av stuen og fikk et ekstra soverom, forteller Sletten.

Han skryter av dialogen de har hatt med JMs byggeleder på stedet.

− Ikke bare følger byggelederen opp når vi ber om det, men han ringte også etter at vi hadde flyttet inn og spurte om vi var fornøyd. Det gir oss en ekstra trygghet, sier Sletten.

Ohnstad innrømmer gjerne at det er hyggelig med slike tilbakemeldinger.

– Klart vi blir glade, men det er slik vi jobber. Vi er ikke fornøyd, før huseier er fornøyd. Enkelt og greit, sier byggelederen.

Tre prosjekter i finalen

Den gode attesten fra boligkjøper Sletten er ikke tilfeldig. I år hadde JM Norge tre boligprosjekter blant de ti finalistene i Prognosesenterets kåring av «Årets mest tilfredse kunder 2016». Orrelia var med i finalen.

Prognosesenterets måling baseres på kundens vurdering ved overlevering av bolig og etter ettårsbefaring.

– JM har utviklet Stongafjellet på Askøy siden 2005, og vi er svært stolte av å være en av finalistene i denne kåringen, sier Dyveke Advocaat Wigand, salgs- og markedssjef JM Norge.

– Vi har fått gode tilbakemeldinger fra folk som allerede har flyttet til Orrelia. Det er også eksempler på boligkjøpere som har flyttet «internt» på Stongafjellet, sier Wigand og avslutter:

– Når folk kjøper sin andre bolig i samme område, er det en anerkjennelse og fin attest på trivsel for oss som utbygger. Først og fremst leverer vi hus folk skal trives i. Samtidig er vi opptatt av å skape uteområder som inviterer til fellesskap og godt naboskap med lekeplasser og grønne lunger. 

Om området

Kleppestø

Tettstedet Askøy med kommunesenteret Kleppestø er det nærmeste du kommer en liten by rett utenfor Bergen kommune. Siden Askøybroen ble åpnet i 1992 har det gamle ferjestedet Kleppestø utviklet seg til et knutepunkt og servicesenter for kommunen. Det tar ca. 20 minutter å gå fra toppen av Stongafjellet til kommunesenteret på Kleppestø. Askøy kommune har alt du forventer å finne i en storkommune. Foruten skoler, barnehager, kulturtilbud, forretninger og omsorgs- og servicenæring, har Askøy flott natur og en vakker kystlinje.

 Les mer

JM har de mest fornøyde kundene

JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer