JM does not take responsibility for the translation
/ 4

Hordaland / Kleppestø

Orrelia 4 Utsolgt :

Moderne og familievennlig

 • Kommune: Askøy
 • Område: Kleppestø
 • Antall rom: 4
 • Areal: 121 - 140 kvm
 • Boligtype: Eneboliger
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Stongafjellsvegen
  5300 Kleppestø
 • Status: Utsolgt
 • Ferdigstillelse: Innflyttingsklar (Foreløpig)
 • Boliger: 8

Orrelia 4 er det siste byggetrinnet som skal oppføres på Stongafjellet på Askøy. Trinn 4 vil bestå av 8 moderne eneboliger. Orrelia byr på frisk luft, flott natur og kort vei til skole og barnehage.

Orrelia er et boligfelt under utvikling som vil bestå av totalt 82 boliger. Feltet ligger på toppen av Stongafjellet og her er alt lagt til rette for et godt og aktivt liv. Boligfeltet er opparbeidet med grøntarealer og lekeplass for barna. I tillegg er det nærhet til både skole og barnehage.

I Orrelia 4 vil vi tilby hustypene Andrea og Tuva. Boligene vil bli lyse, romslige - perfekte for å fylles med glede, og en helt ny historie. Boligene leveres nøkkelferdige med hage, som betyr at du slipper å bruke tid på oppussing og krevende vedlikehold.

Hvorfor bygger vi på Kleppestø?

 • En bydel i sterkt vekst
 • Kort vei til barnehage og skoler
 • Nærhet til majestetisk natur, og en fantastisk utsikt
 • Bilfrie gatetun hvor barna kan leke fritt
 • Ca. 15 minutters kjøreavstand til Bergen sentrum

Gå ikke glipp av muligheten til et smart og anvendelig hjem, både for deg og barna - med en unik beliggenhet.

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Totalt blir det 82 boliger i Orrelia. I byggetrinn 4 tilbyr vi hustypene Andrea og Tuva. Begge boligene har gode kvaliteter og er tilpasset et moderne familieliv.

Hustype Andrea

Hustypen Andrea er en flott familiebolig med romslig, adskilt kjøkken og koselig loftsstue. Boligen har utgang til terreng/uteplass både fra kjøkken og stue. Dette gir en fin og gjennomlyst bolig. I boligens 1. etasje ligger stue, kjøkken, bad og vaskerom/teknisk rom. I 2. etasje er det 3 romslige soverom med en egen loftsstue, bad og innebod. Det medfølger sportsbod og carport til boligene.

Hustype Tuva

Hustypen Tuva er en allsidig familiebolig med gode sosiale soner. I 1. etasje har boligen en romslig, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrasse. I tillegg til baderom og bod. I boligens underetasje er det 3 soverom, TV-stue, baderom og vaskerom/teknisk rom. Det medfølger sportbod og carport til boligene.

Se bilder fra visningsbolig i trinn 2

Hustype Andrea.

Produkter og sortiment

JM jobber aktivt for å kunne tilby et attraktivt, holdbart og funksjonelt innredningssortiment. Gjennom lang erfaring har vi fått verdifull kunnskap om hvilke leverandører og produkter vi ønsker å tilby våre kunder. Det er viktig for oss at produktene er grundig testet for vårt nordiske klima og bruksmønster.
Vi legger også vekt på at leverandøren er langsiktig og at produktene tilfredsstiller JMs strenge krav til kvalitet, miljø og etikk.

Moderne kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer inkludert

Eneboligene leveres komplett med moderne, hvitt kjøkken fra Marbodal med integrerte hvitevarer som kjøl- og fryseskap, koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. I tillegg flislegges kjøkkenvegg med en lys flis.

Du trenger bare å ta med deg innholdet, vi fikser resten!

To fine og praktiske baderom

Eneboligene leveres med to lyse og moderne baderom. Baderommene er plassert i forskjellige etasjer. Det største baderommet leveres med en lys og moderne innredning, praktisk dusjhjørne og vegghengt toalett. Det minste baderommet leveres med vegghengt toalett og lyst baderomsmøbel. Begge badene flislegges med mørke fliser på gulv og lyse på vegg, og leveres med komfortvarme i gulv.

Eget Flislagt vaskerom (Hustype Andrea)

Har du småbarn er det praktisk med et eget vaskerom. I hustype Andrea har vi lagt til rette for et effektivt familieliv med et eget vaskerom i husets 1. etasje. Like ved entréen ligger vaskerommet, som kommer med utslagsvask og plass til vaskemaskin og tørketrommel. Her har du god plass til å tørke våte barneklær.

For hustype Tuva finnes det ikke et eget vaskerom, men et kombinert vaskerom og teknisk rom i underetasjen. Rommet leveres med utslagsvask.

Lyse og fine soverom

Begge hustypene har tre gode soverom. I hustype Andrea er soverommene i 2. etasje, mens i hustype Tuva er soverommene i husets underetasje.

For begge hustypene leveres hovedsoverom med stort garderoberom/walk-in-closet med skyvedører.  

Eikeparkett på gulv - robust og lunt

Begge hustypene leveres med 3-stavs eikeparkett som standard, med unntak av baderom og vaskerom (Andrea). Eik er et tradisjonelt og slitesterkt materiale, like godt egnet til inngangsparti og røffe fjellsko som i stuen til bare føtter og morgenkåpe. 

Skulle du ønske andre alternativer, har vi en rekke alternativer å velge mellom i vårt tilvalgssortiment. Parketten kommer fra leverandører med et tydelig miljøansvar og er basert på godkjente tresorter.

JM Original - Innredning og tilvalg

Så snart byggestart er besluttet vil innredningsansvarlig for din bolig invitere til et møte der dere sammen gjennomgår JM Original og vårt tilvalgssortiment. JM Original er et gjennomarbeidet innredningsprogram der vi har lagt vekt på tidløs design, funksjonalitet og gode materialer. Alle detaljer, farger og materialer er nøye avstemt for å skape en harmonisk helhet. Naturmaterialer, god formgivning og smarte funksjoner for hvert enkelt rom er selve kjernen i JM Original. 

Se innredningsguide

Om området

Kleppestø

Tettstedet Askøy med kommunesenteret Kleppestø er det nærmeste du kommer en liten by rett utenfor Bergen kommune. Siden Askøybroen ble åpnet i 1992 har det gamle ferjestedet Kleppestø utviklet seg til et knutepunkt og servicesenter for kommunen. Det tar ca. 20 minutter å gå fra toppen av Stongafjellet til kommunesenteret på Kleppestø. Askøy kommune har alt du forventer å finne i en storkommune. Foruten skoler, barnehager, kulturtilbud, forretninger og omsorgs- og servicenæring, har Askøy flott natur og en vakker kystlinje.

 Les mer

JM har de mest fornøyde kundene

JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer