JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Hordaland / Frekhaug

Løypetona 3 - Trinn 1 I salg : 7 ledige boliger

Moderne og sjønære leiligheter

 • Kommune: Meland
 • Område: Frekhaug
 • Pris: kr 2 540 000 - 3 570 000
 • Antall rom: 2 - 4
 • Areal: 54 - 76 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Løypetona 102 - 118
  5918 Frekhaug
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Innflyttingsklar (Foreløpig)
 • Boliger: 29

Løypetona 3, på idylliske Frekhaug, består av 29 lyse 2-, 3- og 4- roms leiligheter. Her får du moderne leiligheter med store vindusflater, vakker sjøutsikt og gode solforhold.

20 minutters kjøretur fra Bergen sentrum finner du selve indrefileten på Frekhaug, nemlig boligfeltet Løypetona. Her får du moderne leiligheter med landlig og sjønær beliggenhet, og solrike, vestvendte balkonger.

Hvorfor bygger vi på Løypetona?

Tomten har en sydvendt beliggenhet som gir godt med formiddagssol, og sammen med den unike sjøutsikten kan vi nesten ikke se for oss et bedre sted å bo. Området er rolig og barnevennlig, og skjermet fra hovedvei og trafikk.

Kort om leilighetene:

- Kvalitetskjøkken fra Marbodal med integrerte hvitevarer inkludert
- Lyst og stilrent baderom
- Vestvendte balkonger med sol fra morgen til kveld
- Fine uteområder
- Flott utsikt mot Askøy og Byfjorden
- Parkering i garasjekjeller
- Heis
- Turstier i umiddelbar nærhet 

Er du lei av byens kjas og mas er Løypetona som balsam for sjelen. Her kan du senke skuldrene og finne roen. Løypetona gir deg hvilepuls!

Vil du holdes oppdatert?
MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Løypetona 3 - Trinn 1

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Løypetona er et av de fineste nye boligområdene nord for Bergen sentrum. Her bor du tett på naturen, med to tredjedeler av tomten omkranset av sjø. Løypetona 3 vil totalt bestå av 83 leiligheter fordelt over 3 bygg. Alle tre byggene plasseres slik at leilighetene får gode sol- og utsiktsforhold. De tre ulike leilighetsbyggene adskilles for å gi enkel tilkomst til byggene, og de fine turområdene rundt.

Trinn 1 vil bestå av 29 leiligheter fordelt over 5 etasjer. Her vil du få muligheten til å velge mellom 2-, 3- og- 4-roms leiligheter med areal fra 55,5 - 95,3 m2. 

Solrike balkonger med sjøutsikt

Leilighetene i hus 1 får alle vestvendte balkonger med gode sol- og utsiktsforhold. Hus 1 avtrappes mot sjøen som gir et harmonisk inntrykk og gode utsiktsforhold. De største leilighetene vil ligge nærmest sjøen og får egne takterrasser.

Nærkontakt med fjorden og naturen

Tomten ligger sydvendt til, med svært gode solforhold og fin utsikt mot Askøy og Byfjorden. Bor du i Løypetona blir det enkelt å leve et aktivt liv, i umiddelbar nærhet finner du en rekke fine turstier, i tillegg er det kort vei til båtliv, bademuligheter og 18-hulls golfbane. Les mer om Frehaug

Lave strømregninger og enkelt vedlikehold

Kjøper du bolig av JM får du en bolig med høy kvalitet, fokus på miljø og effektive løsninger. Dette gjør vi for at du som kunde skal få lavest mulig energiforbruk. Leilighetene i  Løypetona blir bygget med fokus på smarte kvalitetsløsninger, minst mulig vedlikehold, du slipper blant annet å tenke på snømåking om vinteren eller beising om sommeren. For deg som boligkjøper betyr dette trygghet og økonomisk sikkerhet langt inn i fremtiden.

Heis fra parkeringskjeller til alle etasjer

I parkeringskjelleren under boligene kan bilen din stå trygt parkert. Du slipper blant annet å tenke på snømåking om vinteren. Har du hendene fulle av bæreposer etter dagens handlerunde i matbutikken, er veien kort fra heis i kjeller til din leilighet.

Med fjorden som nærmeste nabo

Fantastisk natur rett utenfor døren og en sjøutsikt som tar pusten fra deg.

Lyse leiligheter med store vindusflater

Store vindusflater slipper inn mye dagslys og gir en lys og luftig atmosfære. Leilighetene får effektive planløsninger med fokus på plassutnyttelse og smarte løsninger.

Kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert

Ditt nye kjøkken blir effektivt og gjennomtenkt. I Løypetona 3 blir alle leiligheter levert med kvalitetskjøkken fra Marbodal i hvitt og stilrent design med slette fronter. Skuffene er utstyrt med dempere og har fullt uttrekk for maksimal utnyttelse og tilgjengelighet. Integrerte hvitevarer som koketopp, oppvaskmaskin, stekeovn og kjøleskap er inkludert. De fleste leilighetene får åpen kjøkkenløsning som gir en hyggelig og sosial sone, samtidig som det gir optimal utnyttelse av leilighetens areal.

Lyst og moderne baderom

Ditt nye baderom blir et hyggelig rom å oppholde seg i. Baderommet leveres med hvit baderomsinnredning med heldekkende servant, speil, blandebatteri og lysarmatur. Gulv og vegger leveres flislagt, med varmekabler i gulv. Det er lagt vekt på smarte og plassbesparende løsninger som veggmontert WC og dusjhjørne som gir optimal utnyttelse av baderommet. Flere av de største leilighetene får i tillegg gjestetoalett.

Innredning og muligheter for tilvalg

Leilighetene i Løypetona 3 leveres med vårt innredningssortiment, JM Original. JM Original er et gjennomarbeidet innredningssortiment der vi har lagt vekt på tidløs design, funksjonalitet og kvalitetsmaterialer. Alle detaljer er nøye avstemt for å skape en harmonisk helhet. Du har også mulighet til å gjøre en rekke tilvalg slik at du kan tilpasse boligen etter behov og ønsker. JM Original og tilvalgsmulighetene vil bli presentert i prosjektets innredningsguide. Er du tidlig med i prosessen er det også ofte mulighet til å endre på planløsningen til leiligheten. Les mer om innredningsvalg 

Om området

Frekhaug

Frekhaug ligger i Meland kommune. Meland kommune ligger på nord-siden av Nordhordlandsbroen og har i dag ca. 7000 innbyggere. Den største bebyggelsen er konsentrert rundt Frekhaug med skoler, butikker og servicetilbud.

 Les mer

JM har de mest fornøyde kundene

JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer