JM does not take responsibility for the translation

Billingstadlia

Billingstad, Asker, Akershus

Billingstadlia er et nyere boligfelt som ligger sentralt på Billingstad i Asker, med kort vei til det meste.

Boligprosjektet Billingstadlia ligger høyt, fritt og usjenert til, sentralt på Billingstad. Prosjektets bygg er pent plassert i naturen, i et tilbaketrukket boligområde i nedkanten av Billingstadåsen.

Om vinteren er det ca. 10 minutter med bil til nærmeste skiløype. Om sommeren er det få minutters kjøretur til fjorden og alt den har å by på. Det er flere marinaer i nærheten av leilighetene, som eksempelvis Gyssestad, Holmen Yachtværft og Holmen Slipp, hvor det er muligheter for båtplass.

Det er kort vei til fine badestrender på Nesøya, Hvalstrand og Kalvøya, samt Holmenskjæret med sine sandvolleyballbaner. I umiddelbar nærhet til boligområdet finnes en rekke populære turstier og turområder, som Skaugumsåsen, Grosetkollen, Kjærlighetsstien, Tanumskogen og resten av Vestmarka. Dette er et eldorado for folk i alle aldre. 

Holmen er en sykkeltur unna med en rekke idrettstilbud. Treningssenteret Sats Elixia ligger på Billingstadsletta. IKEA Slependen i umiddelbar nærhet, ellers er det kort vei til Holmensenteret. Sandvika Storsenter, som er et av Nordens største, ligger også kun et steinkast unna.


Built By JM
/ 3

Se flere referanseprosjekter