JM does not take responsibility for the translation

Borgengrenda

Borgen, Asker, Akershus

På Borgen i nærheten av Asker sentrum har JM Norge AS bygget 21 romslige rekkehus. Det er et veletablert og populært boligområde med kort vei til både buss, butikk og skoler.

husene i Borgengrenda er skapt for at hele familien skal trives. Store vinduer slipper lyset inn og gjør at du har kontakt med naturen selv om du er innendørs. Det ble valgt naturlige slitesterke materialer som skal tåle at aktive barn utfolder seg, år etter år.

Arkitektene gjorde noen smarte grep ved utforming, og fikk mye ut av hver kvadratmeter. Som eksempel ble gangen laget romslig, med skyvedørsgarderober i samtlige. Vegg i vegg til gangen ble det laget et teknsik rom der man kan tørke våte barneklær, tørke sko og sportstøy. Barnerommene er romslige og det ble tegnet både stue og loftstue samt to fullverdige bad i hver bolig. Kjøkkenet ble tegnet til å være plassbesparende, med vinduer som vender ut mot et fellesområdet og inngangspartiet så man enkelt skal kunnde holde et øye med de minste. 

Når JM innredet boligene i Borgengrenda gjorde vi det med omsorg. Vi stiller alltid høye krav til funksjon, design og holdbarhet og valgte å innrede med naturmaterialer som er snille mot både deg og miljøet. 


Built By JM

Se flere referanseprosjekter