JM does not take responsibility for the translation

Godthaab Park

Bekkestua, Bærum, Akershus

Arkitektene ønsket å tilrettelegge for voksne mennesker, som ønsker seg et sosialt liv med det lille ekstra.

Boligprosjektet Godthaab Park ble utviklet i det formål av å skape et tilbud til de som har lagt gressklipping, maling og snømåking bak seg. Godthaab Park er et boligprosjekt bestående av 56 selveierleiligheter som ble bygget i 2007. Leilighetene har livsløpsstandard. Prosjektet består av fire bygg som alle har parkering i underbygd garasjekjeller, med heis direkte opp til leilighetetasjene. Det finnes fellesrom, som dagligstue, i prosjektet som alle har tilgang til. Det er dessuten en egen leilighet til disposisjon for beboernes gjesters, med eget minikjøkken og bad. 

Alle leilighetene har egen uteplass. Beboerne har en eksklusiv uteplass med heller og gressplen, eller en balkong med brystningsplater bestående av glass og trespiler. Leilighetene i øverste etasje har eksklusive kvaliteter som impregnert tregulv på terrassen, som ligger i flukt med parkettgulvet inne i leiligheten. Brystningsplatene i rekkverket i toppetasjen er i glass. Mange av leilighetene har god utsikt over og mot Oslofjorden og Nesodden. 
På området er det opparbeidet hyggelige fellesområder med plen, prydbusker, trær og belyste gangstier.

Det er ikke behov for å gå langt for å finne gode turmuligheter. Øverland Gård ligger i nærområdet, samtidig som det er kort vei til alpinanlegg, ridesenter og til Grini- og Haga golfbaner.


Built By JM

Visste du at?

Beboerne i Godthaab Park må være 45 år eller eldre for å komme i betreaktning som kjøper av leilighet i Godthaab Park. Det er i utbyggingsavtalen med Bærum kommune avtalt at 90 prosent av kjøperne skal komme fra Bærum, og at disse må ha minst fem års botid i kommunen. Det er tilstrekkelig at eventuelt en av beboerne fyller kravene om alder og bosted.

Se flere referanseprosjekter