JM does not take responsibility for the translation

Heggeodden

Heggedal, Asker, Akershus

Boligprosjektet Heggeodden skulle vise seg å bli mer enn et boligprosjekt. Det ble første skritt på veien til et nytt Heggedal sentrum.

Prosjektet Heggeodden synes godt i terrenget med sine vakre og lyse teglsteinsfasader. Prosjektet inneholder flere bekvemmeligheter som underjordisk garasjekjeller, med heisadkomst til alle leilighetplan. Leilighetene har romslige balkonger og alle kjøkken ble i 2014 levert med integrerte hvitevarer. Beboerne har tilgang til en felles «storstue» for møtevirksomhet og hyggelig sammenkomster.

Ut mot miljøgaten er det etablert forretninger og hyggelige små spisesteder. Like over gaten ligger matbutikk, tannlege, nærmiljøsentral og seniorsenter. Våren 2012 startet arbeidet med jernbanen, noe som gjør at Heggedal togstasjon, som ligger bare en kort spasertur unna, stadig blir mer attraktiv og brukervennlig.

En flott turvei går rundt odden, og helt ytterst ligger en fint bryggeanlegg der de badeglade tar morgendukkerten sin, mens andre tar en padletur på Gjellumvannet. Det er også et fint alternativ å sitte trygt langs vannkanten med en kopp nytraktet kaffe, og bare nyte livet.

I 2015 ble boligprosjektet Heggeodden tildelt utmerkelsen Norges mest fornøyde kunder innen nyboligmarkedet. Trinn 1 fikk en innflyttings-FKI (fornøyd kunde-indeks) på 89 av 100 mulige. Totalt kom fire JM-prosjekter på topp 10-listen for Norge i kåringen i 2015. Les mer om utmerkelsen her 


Built By JM

Se flere referanseprosjekter