JM does not take responsibility for the translation

Bragernes strand

Drammen, Bragernes, Buskerud

Boligprosjektet Bragernes strand har en flott beliggenhet ved strandkanten, og ligger i nærheten av alt du ellers måtte trenge.

Prosjektet Bragernes Strand har vært et stort prosjekt for oss i JM Norge. Bragernes Strand består totalt av 10 bygg. Prosjektet ligger like ved vannkanten, noe som gir leiligheten nærhet til vannet. Mange av de fremste leilighetene har fantastisk utsikt over Drammenselva. Alle leilighetetasjer har heis til underbygd garasjekjeller. Tilknyttet hver leilighet er det også romslige sportsboder for oppbevaring og lagring.

Prosjektet har ellers god beliggenhet, med gangavstand til Bragernes Torg og sentrum, der alle servicetilbud er tilgjengelig. Her finnes både koselige restauranter, kafeer, kino, teater og kjøpesentre. 

Bragernes strand ligger ved Strandvegen og Elveparken, og har gode bademuligheter langs Drammenselva, konserter ved Holmenokken og kort vei til flotte turområder i marka. Det er også kort gangavstand til buss- og togstasjonen på Brakerøya med god forbindelse til Oslo.


Built By JM

Se flere referanseprosjekter