JM does not take responsibility for the translation

Damsgård Brygge

Damsgård, Bergen, Hordaland

I løpet av de siste 10 årene har Damsgård drastisk endret karakter. Fra nedslitt industriområde til Bergen sentrums mest spennende boligområde.

Boligprosjektet Damsgård Brygge er et spennende prosjekt med sentral beliggenhet på bryggekanten, ved Damsgårdssundet i Bergen. I prosjektet er det lagt vekt på å skape et levende og aktivt bomiljø med store og åpne utearealer. I tillegg er det lagt godt til rette for et aktivt og maritimt liv, med koselig havnepromenade med kajakknaust og mulighet for kjøp av båtplass.

Damsgård Brygge vil totalt bestå av 3 trinn. Trinn 1 og trinn 2 er ferdigstilt og innflyttet. Trinn 3 kommer for salg høsten 2018 og vil bestå av lyse og moderne 1-4 roms leiligheter, i tillegg til tre townhouse-leiligheter med spennende planløsninger. Les mer om Damsgård Brygge trinn 3

Damsgård Brygge trinn 1 ble ferdigstilt i 2014 og består av 57 lyse og moderne leiligheter. Alle leilighetene i trinn 1 har romslige balkonger, mange med fantastisk utsikt over Puddefjorden. Damsgård Brygge trinn 2 har samme kvaliteter, men her er det også en stor felles takterrasse med fantastisk utsikt.

Fra leilighetene i Damsgård Brygge kommer man seg til Bergen sentrum på kun 15 minutter via den nye gangbroen Småpudden.


Built By JM

Se flere referanseprosjekter