JM does not take responsibility for the translation

Løypetona eneboliger

Frekhaug, Meland, Hordaland

Området boligprosjektet Løypetona ligger i, er kjent som et av de aller fineste tomteområdene i Meland kommune. Tomten som eneboligene er oppført på ligger som en halvøy ut mot fjorden, med en flott utsikt mot Askøy og Bergen.

Kun 20 minutters kjøretur fra Bergen sentrum finner du selve indrefileten på Frekhaug, området Meland. Tomten eneboligene er oppført på ligger sydvendt og solrikt til, har sjøutsikt og kort vei til alle fasiliteter. Her er det trygge oppvekstvilkår for barn, mange fritidsaktiviteter og nærhet til naturen. 

Av trinnets 15 boliger er syv av typen Jakobhus, på 140 kvadratmeter. Åtte boliger er av typen Eva pluss, på 166 kvadratmeter.  Eneboligene har en spennende arkitektur med store vindusflater som slipper inn godt med dagslys. Alle husene har store terrasser og fin uteplass med tilhørende garasje og sportsbod. 

Løypetona er et større boligområde som består av leiligheter, eneboliger og tomannsboliger. Eneboligene ble ferdigstilt i 2014, tomannsboligene i starten av 2016 og leilighetene i trinn 1 i 2016. I mai 2017 lanserte vi enda et nytt trinn, Løypetona 3 - trinn 1 som består av 29 leiligheter. Løypetona trinn 3 har en fantastisk beliggenhet, helt ytterst på halvøya, med havet som nærmeste nabo. Les mer om Løypetona 3 - trinn 1  


Built By JM

SE VIDEO FRA LØYPETONA

Hustype Eva Pluss

Boligen er på 166 kvm og går over 2 plan. 1. etasje inneholder entre, stue, kjøkken, soverom og wc. Underetasjen inneholder to soverom med mulighet til å øke med et ekstra soverom, bad, vaskerom, bod…

Hustype Jakob

Boligen er på 140 kvm og går over 2 plan i hellende terreng. 1.etasje inneholder entre, 2 soverom, bad, bod og en hall/TV stue. 2.etasje består av kjøkken, stue, WC og et ekstra soverom.

Se flere referanseprosjekter