JM does not take responsibility for the translation

Grefsen Stasjon

Storo/Grefsen, Oslo

Storo/Grefsen-området har lenge vært i stor utvikling og i 2011 startet arbeidet med boligprosjektet Grefsen Stasjon, som er et av våre mest omfattende prosjekter i Norge. Etter planen skal prosjektet bestå av over 1000 leiligheter ved ferdigstillelse i 2024 (estimert).

Grefsen Stasjon er et samarbeidsprosjekt mellom JM Norge AS og Bane Nor Eiendom. Byggingen startet i 2011, nærmest Storo i nordvest, og har trinnvis forflyttet seg mot Torshov og Sinsen i sørøst. Et bredt utvalg leiligheter i ulike størrelser og prisklasser gjør at Grefsen Stasjon kan tilby leiligheter til de fleste. Mange leiligheter er gjennomgående. Alle leiligheter har egen balkong, flere med fantastisk utsikt over Oslo by. Noen av leilighetene disponerer to balkonger, mens de øverste etasjene disponerer private og romslige takterrasser.  

Nærheten til både by og marka og med meget god kollektivdekning gjør Grefsen Stasjon til et attraktivt sted å bo. På Grefsen Stasjon er det kort vei til t-bane, jernbane, trikk, busser og flybuss. I tillegg til leiligheter er det opparbeidet flere samlingsplasser, lekeparker, samt  barnehage tilknyttet prosjektet. I det grønne parkanlegget utenfor husene er det blant annet petanquebane, turstier, sitteplasser, ulike torg og møteplasser. Under gårdsrommet er det bygget et garasjeanlegg med heis direkte opp til leilighetetasjene. Det finnes også en felles smørebod til glede for ski-entusiastiske beboere.

Fremdrift:

2013: Hus 1 og 2 ferdigstilt (85 leiligheter)
2014: Hus 3 og 4 ferdigstilt (120 leiligheter)
2014: Hus 5 ferdigstilt (34 leiligheter)
2015: Hus 7 ferdigstilt (79 leiligheter)
2015: Hus 8 ferdigstilt (34 leiligheter)
2016: Hus 9 ferdigstilt (36 leiligheter)
Hus 11: ferdigstilt
Hus 12: ferdigstilt
Hus 13: ferdigstilt
Hus 16: ferdigstilt
Hus 15, 19 og 21 er under oppføring. 

Salget av leilighetene fortsetter for fullt! 

Les mer om Grefsen Stasjon hus 21

Les mer om Grefsen Stasjon hus 19


Built By JM

Se flere referanseprosjekter