JM does not take responsibility for the translation

Marilunden

Sagene, Oslo

Boligprosjektet Marilunden, med sin spennende arkitektur, ligger i den populære og historiske bydelen Sagene.

Boligprosjektet Marilunden består av 22 leiligheter, alle med uteplass i form av balkong eller markterrasse. Leilighetene har god utsyn mot parken Meyerløkka. Dette er en sjeldenhet og gjør leilighetene unike på Sagene. I prosjektet er det i tillegg til moderne leiligheter, også bygget tre byhus (townhouse). Byhusene er utviklet med tanke på aktive og urbane familier som ønsker å bo i byen. Byhusene har en effektiv planløsning og går over tre plan. I 1. etasje er det stue og kjøkken med utgang til terrasse, i andre etasje er det soverom og baderom, og i husets øverste er det en loftstue, baderom og utgang til koselig takterrasse på ca. 13 m2.

Prosjektet Marilunden har en spennende arkitektur inspirert av småhusbebyggelsen i området. I nærområdet finnes det mange eldre hus, av typen som også finnes på eksempelvis Kampen og Vålerenga. Marilunden har saltak, som er uvanlig for leilighetsbygg. Saltak er valgt for at byggene skal harmonere med nærliggende boliger.

I Marilunden har beboerne gangavstand til Sagene og alt bydelen har å tilby. Sagene har store grøntarealer og flere store parker. Langs Akerselva er det populære å gå tur. Torshov ligger i gangavstand fra Marilunden, her finnes en rekke kafeer og restauranter. Blant flere hyggelig steder ligger Sagene Lunsjbar tvers over gaten for Marilunden.


Built By JM

Visste du at?

Historisk er navnet Sagene brukt om strøket langs Akerselva, fra Bjølsen og Sandaker i nord til Sannergata i syd. Navnet skriver seg fra oppgangssagene som ble bygget langs elven fra 1500-tallet.

Se flere referanseprosjekter