JM does not take responsibility for the translation

Nyhagen

Lambertseter, Oslo

Nyhagen er et boligprosjekt som skal gi frihet til de som ikke lenger ønsker å bo i hus.

Boligprosjektet Nyhagen har det vi kaller en seniorprofil. Utgangspunktet var at Seniorbo, JMs datterselskap med fokus på eldre, ønsket å bygge et boligprosjekt med fokus på detaljer og livsløpsstandard.

Som seniorboliger er det tilrettelagt for at det meste skal være enkelt for beboerne. Materialene som er brukt, både inne og ute, er tilnærmet vedlikeholdsfrie. Det er også enkelt å komme seg til leilighetene via garasjekjeller. Bygget har ekstra brede dører og alle er uten høye terskler. Soverommene er tegnet med vinduer i lav brystningshøyde. Det gjør at du kan ligge i sengen og se ut.

Prosjektet disponerer en tomt på litt over åtte mål. Bygningsmassen består av 74 selveierleiligheter fordelt på fem hus. Hus 2 og 3 er sammenbygget, mens de øvrige er frittstående. Husene er tegnet i tre etasjer med en tilbaketrukket fjerdeetasje. Alle leilighetene har balkong eller terrasse med ulike utforminger. De fleste leilighetene i første etasje har terrasse med eksklusiv bruksrett til egen hage, mens det i fjerde etasje er romslige og private takterrasser.


Built By JM

Se flere referanseprosjekter