JM does not take responsibility for the translation

Pareliusveien 12

Nordstrand, Oslo

Boligprosjektet i Pareliusveien 12 består av ulike leiligheter med romslige balkonger mot både syd og vest. Felles for alle boligene er gode planløsninger, høy komfort og god kvalitet.

I prosjektet er det lagt vekt på en universell utforming av inne- og uteområder, som skal gjøre det enkelt å ta seg frem. Elementer som plane gangveier, trappefri adkomst og lave terskler gir enkel fremkommelighet. Det er heis direkte til parkeringskjeller i begge bygg.

Uteområdet ble hyggelig opparbeidet med hage og beplantning, der beboerne kan nyte sesongene utendørs.

Prosjektet ligger i nærhet til skog og turstier, samtidig som det er kort vei til trikken som tar deg direkte til Oslo sentrum. Det er kort vei til en av Østlandets mest krediterte delikatesseforretninger, Jacobs, på Holtet. Det er ikke langt å reise til deilige badesteder på sommerstid. Opparbeidede sandstrender og uforstyrrede svaberg er å finne like i nærheten.

Visste du at: Pareliusveien er oppkalt etter mineralvann-fabrikanten Annæus Benedictus Leth Parelius som i sin tid startet A. Parelius Mineralvannfabrikk i Akersgaten. I 1876 kjøpte han eiendommen Holtet i Holtveien, la ned gårdsdriften og brukte eiendommen som landsted. Det sies at det var Parelius og hans venn P.J Holter som oppfant drikken "pjolter"


Built By JM

Visste du at?

Pareliusveien er oppkalt etter mineralvann-fabrikanten Annæus Benedictus Leth Parelius som i sin tid startet A. Parelius Minerallvannfabrikk i Akersgaten. I 1876 kjøpte han eiendomen Holtet i Holtveien, la ned gårdsdriften og brukte eiendommen som landsted. Det sies at det var Parelius og hans venn P.J Holter som oppfant drikken "pjolter".

Se flere referanseprosjekter