JM does not take responsibility for the translation

Qben

Rodeløkka, Oslo

Boligprosjektet Qben gir deg følelsen av være i New York, selv om du står sentralt plassert i hjertet av Oslo.

Qben er et unikt signalbygg med et røft, urbant uttrykk, midt i sentrale Oslo. I Qben bor beboerne midt i byen og i rolige omgivelser - samtidig. 

Fasaden til Qben er annerledes alt annet i nærliggende område. Prosjektet har lagt vekt på tydelig og futuristisk arkitektur. Det finnes en rekke arkitekttegnede detaljer på utsiden, som også gir spennende vinkler på innsiden. Materialene som er valgt i prosjektet er praktiske, men gir også et røft uttrykk. Vår ambisjon med prosjektet Qben var å skape gode og arealeffektive planløsninger.

Qben har både heis og underbygget garasjekjeller, men det aller beste er kanskje de store takterrassene på toppen av hvert bygg. På begge takterrassene er det laget ulike sittegrupper, noen av de med pergola. Pergolaene gjør at sesongen varer litt lenger ettersom de luner uteplassen, samtidig som de gir skygge på varme dager. Beboerne kan komfortabelt nyte den fantastiske utsikten over Oslo. 

Med sine to bygg ligger prosjektet sentralt, men likevel godt skjermet på hjørnet av Gøteborggata og Marstrandgata på Rodeløkka. Nærhet og gangavstand til shopping, kulturliv, barer og restauranter er bare noen av fordelene ved området. Kollektivtilbudet har blitt kraftig forbedret de senere årene, og gode busstilbud og T-bane ligger i gangavstand.


Built By JM

Se flere referanseprosjekter