JM does not take responsibility for the translation

Sæterhagen

Nordstrand, Oslo

Boligprosjektet Sæterhagen ble utviklet som seniorboliger med livsløpsstandard. I dag er leilighetene bebodd av både enslige, par og barnefamilier, så vel som eldre.

Sæterhagen seniorleiligheter, som det het opprinnelig, var et boligprosjekt som tok utgangspunkt i detaljer som ble viktigere jo eldre man blir. Leilighetene har kvaliteter som god takhøyde og store vindusflater. Takhøyden går fra 2,65 meter i første etasje, til himlinger opp mot 4 meter i stuedelen til leilighetene i andre etasje.

Fasadene er dekket med lys tegl og trepanel som er lettstelt og enkelt å vedlikeholde. Med kun 10 leiligheter er Sæterhagen et intimt og oversiktlig bo-område, med opparbeidede uteområder. Sæterhagen er fordelt på to hus, med underliggende garasjekjeller i hus mot øst. Alle leilighetene har bekvemmeligheter som direkte ankomst fra garasjekjeller til leilighet, via heis.

Leilighetene i Sæterhagen ligger tilbaketrukket fra hovedveien, med knapt ett minutts gange til lokalt butikksenter, der du finner alt du trenger.


Built By JM

Se flere referanseprosjekter