JM does not take responsibility for the translation

Elveparken Brygge

Vestsiden, Porsgrunn, Telemark

Med Porsgrunnselven og bryggekanten kun få meter unna, kan man ta en dukkert før frokost som beboer ved boligprosjektet Elveparken Brygge.

I boligprosjektet Elveparken Brygge er alt lagt til rette for å skape en lettvint og komfortabel tilværelse. Her bor man bo i rolige og fredelige omgivelser, med Porsgrunn sentrum bare en spasertur unna. 

Prosjektet Elveparken Brygge inneholder innholdsrike leiligheter, med gjennomtenkte og praktiske løsninger. De fleste av leilighetene er gjennomgående med terrasse eller balkong på begge sider. Dette sikrer både formiddags- og ettermiddagssol for de aller fleste. Parkeringskjeller med heis til hver leilighetetasje gjør hverdagen både enkel og behagelig.

Elveparken Brygge er under stadig utvikling. Neste trinn er under oppføring og ferdigstilles etter planen i 2. kvartal 2018.


Built By JM

Bydelen Vestsiden

Bydelen Vestsiden (eller "Vessia" som folk fra området gjerne kaller det) er et populært boligområde med variert bebyggelse både i alder og arkitektur.

Spaserer du fra Elveparken Brygge, kan du velge veien om Moldhaugen, som er et gammelt og sjarmerende boligområde. Her ligger gamle hus og sjøboder som fine eksempler på 1700- og 1800-tallets byggetradisjoner, i skjønn forening med nyere bebyggelse. Følger du promenaden ved Bybakken og Vestregate, kommer du snart til Porsgrunnsbrua som fører deg over til Porsgrunn sentrum.

Les mer om "Vessia"

En båttur unna sentrum

Elveparken brygge ligger flott på Vestsiden i Porsgrunn, med utsikt utover elven og over til Osebakken og Osebro på Østsiden. Her vider Porsgrunnselven seg ut i en bred sving og flyter sakte og majestetisk ut til fjorden.

Har du båten på en av bryggeplassene langs elven, blir turen til byens kafé og kulturliv ekstra hyggelig.

Se flere referanseprosjekter