JM does not take responsibility for the translation

HAVNEGÅRDEN

Torstrand, Larvik, Vestfold

Havnegården består av lekre leiligheter med panoramautsikt, romslige balkonger og idyllisk beliggenhet på Torstrand.

Kun få skritt til badestranden, fjordutsikt så langt øyet kan se og kun fem minutter til Larvik sentrum. Havnegården er virkelig en perle.

Leilighetene ble i 2016 levert komplett med høykvalitetskjøkken fra Marbodal, samt integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin og kjøleskap. Alle leilighetene har komplette baderom med både toalett og dusj. Når vi bygget et så flott prosjekt som Havnegården var balkonger et viktig tema. Alle leilighetene har derfor store og romslige balkonger. Etter som balkongene har helt eller delvis overbygg kan de nytes gjennom store deler av året.

Kommunikasjonen fra og til Havnegården er meget god. Med Vestfoldbanen tar togturen til Oslo to timer. Sandefjord Lufthavn Torp ligger ca. 30 minutters kjøring unna. Det er kort vei til E18 og Color Line har fergeforbindelse til Hirtshals i Danmark - hver dag hele året. Reisetiden til Danmark er under fire timer og du trenger ikke mange minuttene fra du låser døren til leiligheten til du går ombord på fergen. Vil du heller til "søta bror" kan du reise til Sandefjord der Color Line har fergeforbindelse til Strømstad i Sverige.

Rett på utsiden av stuedøra finner du en flott strandpromenade og badestrand med deilig skjellsand.

Tollerodden må nevnes med sin spennende historie og fine rekreasjonsområder for store og små. Lenger inn mot indre havn er ligger Bølgen kulturhus og Farris Bad, et av Norges flotteste spahotell. Her ligger også Fritzøe Brygge med sine butikker og restauranter. For det aktive mennesket er det mye å finne på, og utallige muligheter med Havnegården som utgangspunkt. Color Lines nye Super Speed 2 har blitt et hverdagsbilde, sammen med andre aktiviteter på Revet. Dette borger for et godt bomiljø, og Havnegården vil bli en spennende del av det ”nye” Larvik.

Havnegården er første trinn av to, der trinn 2 som ligger like ved heter Fiskergården.


Built By JM

Se flere referanseprosjekter