JM does not take responsibility for the translation

Nyutdannet og klar for arbeidslivet?

Vil du være med på å bygge morgendagens boligområder, da er JM riktig for deg.

Som en av Nordens ledende prosjektutviklere av bolig og boligområder, fokuserer vi på nyproduksjon i attraktive områder. Hos oss kan du brette opp armene og ta tak i din karriere med det samme. Hos oss får du gode utviklingsmuligheter og spennende utfordringer. En kultur det er lett å vokse i, helt enkelt.

Vi tilbyr traineeprogram for å sikre framtidig kompetanse og ledelsesbehov. Vi ser etter kandidater som har potensial til å blir nøkkelpersoner i JM og som allerede fra starten vil bidra til å utvikle vår virksomhet.

Traineeprogram »

Hver vår søker nyutdannede ingeniører fra fagskole, høyskoler og universitet til fremtidige stillinger som prosjektledere innen produksjon.

Velkommen inn - fremtidens prosjektledere »

For deg som er under 33 år har vi nettverket Ung i JM. Formålet med Ung i JM er å knytte de unge i bedriften tettere sammen – både faglig og sosialt – på tvers av regioner og arbeidsroller. Gjennom jevnlige nettverkstreff vil vi skape en arena der de kan lære hverandre å kjenne, lære mer om JM og våre samarbeidspartnere, få spennende og relevant faglig påfyll og ikke minst ha det gøy sammen.

Ledige stillinger »

Ta gjerne kontakt med vår HR avdeling hvis det er noe du lurer på.