JM does not take responsibility for the translation
Siste uke i produksjon

Siste uke i produksjon

Nå er jeg inne i min siste uke i produksjon før jeg bytter blokk. Jeg må si at mitt opphold på Entréen har vært meget bra både når det gjelder læring, personlig utvikling og arbeidsmiljø. I løpet av disse månedene har jeg vært så heldig å få gjøre masse forskjellig. Det å få prøve seg som håndverker sammen med betongarbeidene før man gikk over til mer administrative oppgaver var svært lærerikt. Jeg må få skryte litt av min veileder og øvrige kollegaer som har bidratt til en bratt læringskurve og godt humør på anleggsplassen.

28.11.2019

Prosjektet har utviklet seg mye i løpet av mitt opphold, og jeg skal forsøke å sette det litt i perspektiv for dere. Da jeg kom til Entréen for 3 måneder jobbet vi med 3.etasje på råbygget i hus 5. Nå som jeg skal dra har råbygget akkurat bli ferdigstilt, og det er 10 etasjer høyt. Andre ting som har skjedd er at hus 4 nærmer seg ferdig komplementert og er snart klar for overlevering. På neste byggetrinn med hus 7 og 8 har arbeidet med utgraving og klargjøring til bygging av kjeller akkurat startet. Jeg har altså vært heldig med å få være med på flere forskjellige faser av bygningsarbeidet.

Til slutt ønsker jeg å sette fokus på noe annet som er viktig for JM. Vi er opptatt av sikkerhet på våre arbeidsplasser, og forrige uke ble det arrangert «Safety week». Dette er en uke med fokus på hvilke forbedringer som kan gjøres for at det skal bli enda tryggere og bedre å jobbe hos JM. Det ble vist filmer, utdelt oppgaver og holdt HMS-relaterte kurs for de som ønsket en oppfriskning. I oppgavene som ble utdelt ble både fagarbeidere og funksjonærer utfordret til å finne ting som kan forbedres og komme med forslag til løsninger på disse.

Nå venter en ny uke i Stockholm før jeg skal 5 måneder på hovedkontoret på innkjøpsavdelingen. Det gleder jeg meg også til!