JM does not take responsibility for the translation

I VÅRE HUS SKRIVES HISTORIE

JM Norge er en av Norges største og mest anerkjente boligleverandører. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er en av Nordens ledende aktører på feltet.

Når du investerer i en bolig fra JM Norge skal du vite at du gjør en trygg og god investering. Vår ambisjon er å tilby kundene en god, funksjonell og problemfri bolig gjennom en enkel og trygg kjøpsprosess.

Vi vet mye om kundenes boligdrøm og har den med oss gjennom hele prosessen fra tomtevalg til boligen står klar til innflytting. Vi ønsker ikke bare at boligene skal være funksjonelle, lyse og med gode planløsninger. Vi har også som ledestjerne god beliggenhet, en effektiv og miljøvennlig byggeprosess, prisgunstige løsninger og ikke minst en god kjøpsopplevelse.

JM gjør mye for å innfri kundenes forventninger, blant annet:

Valg av gode tekniske løsninger
Vi måler kundeopplevelser underveis i prosessen
Vi fokuserer på å levere feilfrie boliger til rett tid
Vi måler alle kundenes tilfredshet både ved innflytting og ett år etter innflytting

JM ble grunnlagt i Norden i 1945. I 1998 etablerte JM seg i Norge gjennom å innlemme norske Byggholt AS i virksomheten. JMs samlede omsetning i Norden er om lag 16 milliarder SEK og nærmere 100 000 boliger er utviklet og bygget siden oppstarten.

Vi bygger boliger der folk vil bo

JM Norge håndterer hvert eneste steg i byggeprosessen, helt fra vi velger ut tomten til bygging og oppfølging av innflyttede hus og leiligheter. Ved å lytte til våre kunder nyter vi også godt av alle deres erfaringer.

Se boliger i salg

Fordeler med ny bolig

Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg.

Les om fordeler med ny bolig