JM does not take responsibility for the translation

JMs boligkonferanse 2017

Tusen takk til alle foredragsholdere og deltakere som var med å sette fokus på sosial, bærekraftig boligutvikling! Hvis du gikk glipp av konferansen eller vil se foredragene en gang til, finner du opptak av alle foredragene her.

Trykk her for å gå rett til opptak av foredragene.

Sosial, bærekraftig boligutvikling

Hva er det egentlig som gjør at det er godt å bo et sted? Naboene? Utsikten? Servicetilbudet? Arkitekturen? Vi i JM har bygget gode boliger for mennesker i alle faser av livet i over 70 år. Gjennom våre satsinger på bærekraft, lavenergiboliger og sosial boligutvikling skaper vi boliger hvor det er godt å bo. Det er dette vi kaller liveability. Vi er stadig nysgjerrig på hvordan vi i samspill med myndigheter, nabolag og enkeltpersoner kan utvikle og bygge enda bedre boliger og bomiljøer for folk. Bli med oss å finn løsninger på vår boligkonferanse Liveability 2017.

På boligkonferansen møter du den svenske boligministeren, fremtredende forskere, nordiske byarkitekter og andre eksperter.

Oppsummering og spilleliste

Spillelisten herunder startet med en kort oppsummering av konferansen og spiller deretter alle foredragene i den rekkefølgen de ble holdt. Du kan selvsagt klikke deg fremover dersom det er et enkelt foredrag du vil se.

 

 

 

 

 

PROGRAMMET

Se hele programmet for dagen.

Trykk her for å gå til programsiden

Foredragsholdere

Sveriges bolig- og digitaliseringsminister Peter Eriksson, statssekretær Bjørnar Laabak, byforsker Alexander Ståhle, sosialantropolog Viktoria Walldin, Eva Bratholm, Robert Stoltenberg mfl.

LEs mer om alle foredragsholderne her

HEI NABO!

Christina Skreiberg banket på dører og invitert seg selv på besøk til sine naboer i en multikulturell blokk på Tøyen. Hvordan lever naboene? Hvilke historier bærer de på? Og hva skjer, hvis vi blir litt kjent? Resultatet er dokumentarprosjektet «Hei nabo! – én blokk, en hel verden». Christina Skreiberg kommer på JMs boligkonferanse Liveability 2017.

Les mer om Hei nabo!

Video fra 2016-konferansen

Temaet i 2016 var smidig planprosess – er det mulig? Se videoen fra konferansen med intervjuer av foredragsholdere og deltakere.

BOLIGKONFERANSEN 2016

Les alt om JMs boligkonferanse 2016 her.

Les mer her