JM does not take responsibility for the translation

JM Norge har de mest fornøyde kundene i Norge

Nyhet 19.03.2015 22.37

18. mars mottok JM Norge prisen for å ha Norges mest fornøyde boligkunder. Med en innflyttings-FKI (KTI) på 76, deler JM Norge seieren med Backe Prosjekt og NCC Bolig når det gjelder bransjens mest fornøyde kunder og det er første gangen JM Norge vinner denne kategorien.

Boligprosjektet som har Norges mest fornøyde kunder ligger i Heggedal i Asker, rett utenfor Oslo. Der har JM bygget 107 leiligheter og prosjektet Heggeodden Trinn 1 fikk en innflyttings-FKI på 89 av 100 mulige. Totalt kom fire JM-prosjekter på topp 10-listen for Norge.

- Dette er veldig morsomt og noe alle medarbeiderne i JM Norge har arbeidet hardt og langsiktig for å oppnå. Å kjøpe en JM-leilighet skal være noe ekstra, og en dobbeltseier bekrefter at kundene er enige i det, sier Martin Asp, sjef for JM Utland.


Hvorfor måler vi kundetilfredshet (KTI)

JMs mål er kontinuerlig å utvikle og forbedre virksomheten og boligene samt service til kundene. Derfor er vi veldig opptatte av å få vite hva kundene tenker om sine nye hjem. JM tilbyr alle sine kunder å dele erfaringene med sitt boligkjøp gjennom en bransjeundersøkelse som utføres av Prognosesenteret. Dette betyr at du som kunde kan være trygg på at dine svar vil bli behandlet konfidensielt, og at resultatet bare blir presentert samlet.

 


Heggeodden i Asker, JM Norge AS


Heggeodden i Asker, JM Norge AS