JM does not take responsibility for the translation

JM selger eiendommer i Skien og Røyken, Norge

Pressemelding 18.03.2019 09.00

JM har skrevet avtale om salg av eiendommen Morbergtoppen i Røyken kommune samt eiendommen Tollnes i Skien kommune. Salget er på 71 MSEK.  

Eiendommene er lokalisert i Røyken kommune sør for Slemmestad samt i Tollnes utenfor Skien. Salget er i tråd med JMs strategiske retning å fokusere på større vekstområder. Overtakelse og delbetaling skjer i løpet av første kvartal 2019. Resterende betaling skjer i andre kvartal 2019. Salget innebærer et positivt resultat på 38 MSEK. Det vil vises som resultat av eiendomssalg i første kvartal 2019 innen forretningsområdet JM Utland.

JM er en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligområder. Virksomheten er fokusert på nyproduksjon av boliger med attraktiv beliggenhet med tyngdepunkt i ekspansive storbyområder og universitetsbyer i Sverige, Norge og Finland. Vi arbeider også med prosjektutvikling av næringslokaler og entreprenørvirksomhet, hovedsakelig i Stor-Stockholm-området. JM skal i all virksomhet arbeide for langsiktig bærekraft. Vi omsetter for cirka 16 milliarder svenske kroner og har cirka 2 600 medarbeidere. JM AB er et allmennselskap notert på NASDAQ Stockholm i segmentet Large Cap. Mer informasjon på www.jm.no.